توزیع ۷۵۰ دستگاه رایانه بین واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دکتر مجید جنگی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تأمین و توزیع ۷۵۰ دستگاه رایانه بین واحدهای تابعه این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این تعداد سیستم رایانه‌ای با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال و با حمایت ریاست محترم دانشگاه، معاونت توسعه، مدیر بودجه و همکاری مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه تأمین شده افزود این تعداد رایانه بین کلیه معاونت‌ها، دانشکده‌ها و بیمارستان های تابعه دانشگاه در سطح استان توزیع شده است.
ایشان همچنین با اشاره به  نیازسنجی و بررسی های فنی که توسط کارشناسان مدیریت فاوا و بر اساس سامانه مبین انجام شده است گفت بیش از ۲۰۰۰ دستگاه رایانه فرسوده در سطح استان شناسایی شده که در این مرحله ۷۵۰ دستگاه از آن خریداری و طی یکماه توزیع گردید و ان شاءالله در مراحل بعدی مابقی سیستم های مورد نیاز تأمین و توزیع خواهد شد.