بازدید از اتاق سرور شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد

در تاریخ 1401/2/27 دکتر مجید جنگی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و مرکز داده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه کارشناسان این مدیریت، ازاتاق سرور شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد بازدید نمودند.

پس از بررسی وضعیت موجود، جلسه ایی با حضور مدیر شبکه و مسئولین کلیه واحدهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد، در سالن جلسات  تشکیل گردید و پس از بیان چالش ها و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری شبکه دولت، سامانه های سامح، سیب و همچنین مشکلات شبکه و ارتباطات مخابراتی مراکز و خانه های بهداشت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان نجف آباد و... توسط کلیه مسئولین واحدهای شبکه، آقایان دکتر مجید جنگی و مهندس استادی کارشناس زیرساخت و شبکه مدیریت فاوا دانشگاه، ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص نحوه رفع مشکلات سخت افزاری و ارتباطات شبکه مخابراتی وهمچنین چالش های موجود در سامانه ها و .. ،جهت ارائه هرچه بهترخدمات به مراجعین و جلب رضایت هرچه بیشتر آنان، راهنمایی نمودند و پیگیر رفع برخی از اشکالات موجود در سامانه های مورد استفاده در شبکه ها و مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه،از جمله شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد  از وزارت متبوع گردیدند.