برگزاری دوره آموزشی کیفیت داده ها از منظر مدیریت اطلاعات سلامت

جلسه­ ی آموزشی " کیفیت داده­ ها از منظر مدیریت اطلاعات سلامت " با حضور کارشناسان آمار، مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت حوزه ­های ستادی و دانشکده­ ها در تاریخ 1403/05/22در کلبه یادگیری مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید.

در این دوره عناوین آموزشی از قبیل: آشنایی با تکنیک­ های مختلف مدیریت کیفیت داده، آشنایی با ابعاد مختلف کیفیت داده، ارتباط چرخه مدیریت داده­ ها با کیفیت داده ­ها، اصول کیفیت داده­ ها و ... توسط خانم دکتر جهانبخش، عضو هیات علمی گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت و خانم شایان، رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ارائه گردید.

شایان ذکر است فایل آموزشی این دوره با عنوان " کیفیت داده­ ها از منظر مدیریت اطلاعات سلامت " در سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، قسمت فایل­ های آموزشی بارگذاری شده است.

تاریخ پس ­آزمون روز چهارشنبه مورخ 1403/05/24 از ساعت 10 الی 14 می­باشد.

جهت اخذ امتیاز دوره، شرکت در ارزیابی دوره و پس آزمون ضروری می­باشد.