برگزاری جلسه هم اندیشی کمیته دیده بانی سلامت

در روز سه شنبه مورخ 1401/4/21 جلسه هم اندیشی کمیته دیده بانی سلامت با حضور  آقای دکتر عقدک رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی(ساغ) و خانم دکتر گرامیان کارشناس دبیر خانه، در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید.
- در این جلسه درخصوص ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، ساختار و شرح وظایف کمیته دیده بانی سلامت و اهمیت به روز رسانی و صحت شاخص های کمیته دیده بانی سلامت مطالبی بیان گردید، در نهایت انتظارات و فعالیت های مشترک فی مابین دبیرخانه ساغ و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

- شورا یا کمیته دیده بانی سلامت دانشگاه یکی از اجزای دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی می باشد که وظیفه هم افزایی مراجع جمع آوری اطلاعاتی سازمان ها و دستگاه ها برای ارائه تصویر روشن از وضعیت سلامت مردم استان را بر عهده دارد.

این کمیته وضعیت شاخص های سلامت منتخب را به صورت سالانه تحلیل و گزارش می نماید.