بازدید از اتاق سرور و بررسی وضعیت موجود واحد فناوری اطلاعات بیمارستان شهید منتظری نجف آباد

در تاریخ 1401/2/27 دکتر مجید جنگی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و مرکز داده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه کارشناسان این مدیریت، ازاتاق سرور بیمارستان شهید منتظری نجف آباد بازدید نمودند.

پس از بررسی وضعیت موجود، جلسه ایی با حضور رئیس، مدیر و کارشناس IT و مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان، در سالن جلسات بیمارستان شهید منتظری، تشکیل گردید و پس از بیان چالش ها و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری سامانه ها شامل: His، پکس، ماد، بیمه ها، ,.. توسط کلیه مسئولین بیمارستان شهید منتظری نجف آباد، آقای دکتر مجید جنگی و کارشناسان زیرساخت و شبکه مدیریت فاوا دانشگاه، ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص نحوه رفع مشکلات سخت افزاری  وهمچنین چالش های موجود در سامانه های نرم افزاری بیمارستان و بیمه ها،جهت ارائه هرچه بهترخدمات به مراجعین و جلب رضایت هرچه بیشتر آنان، کارشناس واحد فناوری اطلاعات بیمارستان را راهنمایی نمودند و پیگیر رفع برخی از اشکالات موجود در سامانه های HIS و  مورد استفاده در بیمارستان های دانشگاه از جمله بیمارستان شهید منتظری نجف آّباد، گردیدند.