جلسه بررسی موضوعات و مشکلات فناوری اطلاعات حوزه معاونت آموزشی و دانشکده های دانشگاه

جلسه ای در روز سه شنبه مورخ 1401/10/20 با  حضور دکتر مجید جنگی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و دکتر محمد شماس اصفهانی مشاور معاون آموزشی در امور مالی و پشتیبانی، رییس گروه زیرساخت فاوا، مسئول فناوری اطلاعات و کارشناسان معاونت آموزشی در محل معاونت آموزشی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر مجید جنگی گزارشی از موضوعات و مشکلات موجود در حوزه فناوری اطلاعات معاونت آموزشی و دانشکده ها را اعلام و دیدگاه ها و نقطه نظرات مدیریت فاوا در این خصوص را تبیین نمودند.

در ادامه دکتر شماس ضمن اعلام خرسندی بابت تشکیل جلسه مذکور نظرات و راهکارهای مناسب در خصوص حل مشکلات را اعلام نمودند.

در پایان مقرر شد براساس مصوبات جلسه و زمانبندی توافق شده بین مدیریت فاوا و معاونت آموزشی، موضوعات و مشکلات حوزه فناوری اطلاعات در معاونت آموزشی و دانشکده ها بررسی و جهت ارتقا ، اقدامات لازم صورت پذیرد .