برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

برگزاری جلسه مشترک معاونت بهداشتی و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه درخصوص بررسی مشکلات فناوری اطلاعات در حوزه معاونت بهداشت و واحد های زیرمجموعه

جلسه مشترک معاونت بهداشتی و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پیرامون بررسی مشکلات فناوری اطلاعات در حوزه معاونت بهداشت و واحد های زیرمجموعه ، با حضور دکتر گله داری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر مجید جنگی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  و روسای گروه نرم افزار و  زیرساخت و کارشناسان گروه زیرساخت مدیریت فناوری اطلاعات و مسئول و کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت بهداشتی در روز شنبه 16 مهرماه از ساعت 12 الی 14 در دفتر مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مجید جنگی و کارشناسان مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه گزارشی از بررسی های انجام شده در خصوص سامانه سیب، زیرساخت ارتباطی واحد های بهداشتی، تجهیزات مورد نیاز فناوری اطلاعات و ... ارائه نمودند و پس از بررسی دیدگاه های حاضرین در جلسه، تصمیماتی اتخاذ و مقرر گردید معاونت بهداشت و مدیریت فناوری اطلاعات نسبت به اجرایی شدن مصوبات جلسه، در اسرع وقت اقدام و همچنین برنامه ریزی های لازم جهت برگزاری جلسه توجیهی با مسئولین فناوری اطلاعات شبکه های بهداشتی تابعه دانشگاه صورت پذیرد.