برگزاری جلسه ارزیابی وضعیت زیرساخت شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های اردستان،برخوار،خوانسار،بوئین و مینادشت،شاهین شهر،تیران و کرون.

برگزاری جلسه ارزیابی وضعیت زیرساخت شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های اردستان، برخوار، خوانسار، بوئین و مینادشت، شاهین شهر، تیران و کرون.

در تاریخ 1401/3/8 جلسه ارزیابی وضعیت زیرساخت های شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های اردستان، برخوار، خوانسار، بوئین و مینادشت، شاهین شهر، تیران و کرون با حضور مسئولین محترم شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های مذکور و رییس گروه زیرساخت و کارشناس مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه خانم مهندس کمالی نسب و آقای مهندس استادی و نیز نماینده معاونت بهداشتی آقای مهندس حسینی در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه مشکلات زیرساخت های مستقر در شبکه های فوق الذکر، توسط کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و راه کارهای پیشنهادی به مسئولین مربوطه در این خصوص ارائه گردید.