برپایی جشن عید غدیر خم

در روز یک شنبه مورخ 1401/04/26 به مناسبت هجدهم ذی الحجه سالروز نصب الهی امام امیرالمومنین علی علیه السلام به ولایت و امامت وهمچنین بزرگداشت عیدغدیرخم جشنی در سالن جلسات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه باحضور دکتر مجید جنگی و کلیه کارکنان و کارشناسان مدیریت فاوا برگزار گردید.
در این مراسم پس از پخش سرود و کلیپ های در مدح حضرت امیرالمومنین علیه السلام، دکتر مجید جنگی ضمن تبریک عید بزرگ غدیرخم، در خصوص نحوه اجرای صحیح طرح دارویار با توجه به تصمیمات جلسه هیات رییسه محترم دانشگاه توضیحاتی را بیان و از تلاش های بی وقفه کارشناسان گروه نرم افزار در این خصوص تشکر نمودند.
در ادامه آقای درخشان درخصوص عید غدیر، عید تثبیت ولایت و بصیرت، مطالبی را بیان و سپس مراسم با پذیرایی همکاران و ذکر صلوات پایان پذیرفت.