طراحی و پیاده سازی فرم گزارشات واکسیناسیون طرح شهدای سلامت و واکسیناسیون پرسنل شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اتوماسیون آماری سیگما

در راستای اجرای "طرح واکسیناسیون شهدای سلامت" با هدف نظارت بر روند پیشرفت واکسیناسیون درشبکه های بهداشت و درمان و نیز انعکاس اقدامات صورت گرفته، موانع موجود و راه حل های پیشنهادی به منظور افزایش ترغیب جمعیت تحت پوشش به واکسیناسیون، گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیرو دستور ریاست محترم دانشگاه به منظور نظارت بر تجمیع و تکمیل اطلاعات ارسالی از شبکه های بهداشت و درمان، اقدام به طراحی و پیاده سازی فرم پوشش روزانه‌ واکسیناسیون کووید-19 و طراحی گزارش‌های مربوطه در اتوماسیون آماری سیگما نمود.

کارشناسان گروه آمار به منظور تکمیل به موقع، صحیح و دقیق اطلاعات، ‌به صورت مستمر و روزانه پیگیری های لازم را انجام می دهند.

از تاریخ 1400/10/26 طبق هماهنگی با کارشناس محترم دفتر ریاست دانشگاه، مقرر گردید فرم مذکور به صورت هفتگی تکمیل گردد.

در همین راستا و با هدف نظارت بر روند واکسیناسیون پرسنل دانشگاه در سطح واحدهای تابعه، از جمله حوزه‌ ریاست، معاونت ها، بیمارستان ها و مراکز آموزشی- درمانی، دانشکده‌ها و شبکه‌های بهداشت و درمان، دو فرم جدید به منظور گزارش هفتگی تعداد دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، دوم و سوم در اتوماسیون آماری سیگما، طراحی و پیاده سازی گردید.

لازم به ذکر است در جلسه‌ ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا مورخ 1400/11/08  مقرر گردید ملاک واکسیناسیون پرسنل، تزریق سه دوز واکسن باشد و پرسنلی که یک یا دو دوز واکسن زده و علی رغم فرا رسیدن نوبت بعدی، اقدام به تزریق نکرده اند، واکسن نزده محسوب شده و مطابق مقررات با آنها برخورد خواهد شد.