دومین جلسه کارگاه آموزشی "آشنایی با مفاهیم و تحلیل شاخص های دیده بانی سلامت" روز یک شنبه مورخ 1400/12/01 برگزار گردید.

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری « مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت» و «مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دومین کارگاه آموزشی "آشنایی با مفاهیم و تحلیل شاخص های دیده بانی سلامت"را در روز یک شنبه مورخ 1400/12/1 برگزار نمود.

در این جلسه در خصوص شاخص های مرگ، بیماری، حوادث و آسیب ها، همچنین ساختار دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و جایگاه و اهمیت کمیته دیده بانی سلامت و اهمیت شاخص ها از منظر مدیریت اطلاعات سلامت (ارایه خدمات بهداشتی و درمانی) و آشنایی با شاخص های محیط زیست مطالب و پیشنهادات ارزنده ای مطرح و  پس از پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و مدرسین و برگزارکنندگان کارگاه، با جمع بندی مطالب و بیان انتظارات کارگاه به پایان رسید.