جلسه تعیین متولی اصلی ارائه اطلاعات و آمار دفاتر کار شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای تعیین متولی اصلی آمار و اطلاعات دفاتر کار (شامل: دفتر کار مشاوره تغذیه، کاردرمانی، بینایی سنجی ، شنوایی سنجی و گفتار درمانی) در تاریخ 1401/5/25 جلسه ایی به منظور هماهنگی بین کارشناسان گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

باتوجه به بررسی های بعمل آمده مشخص گردید آمار و اطلاعات دفاترکار تنها از سازمان نظام پزشکی و بر اساس تعداد پروانه های صادر شده قابل استخراج می باشد و در سطح معاونت درمان دانشگاه آمار دفاترکار فعال موجود نمی باشد.

سپس مقرر گردید گروه آمار مدیریت فاوا، جهت تکمیل فرم های سامانه سیناسای دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، اطلاعات مورد نیاز را از سازمان نظام پزشکی استعلام و دریافت نماید.