برگزاری کمیته دیده بانی سلامت استان

کمیته دیده بانی سلامت استان در تاریخ1401/06/08  به منظور بررسی و ارزیابی شاخص های دیده بانی سلامت، در تالار پویش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر عقدک، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در خصوص جایگاه و ارکان دبیرخانه صحبت کرده و اهداف و شرح وظیفه کمیته دیده بانی سلامت را برای حاضرین توضیح دادند.

در ادامه  خانم شایان رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در خصوص اهمیت به روز رسانی و تحلیل سالیانه شاخص های دیده بانی سلامت استان و چک لیست طراحی شده جهت ارزیابی هریک از شاخص ها توضیحاتی ایراد نمودند.

در پایان آقای لعلی معاون محترم آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان/ رئیس کمیته دیده بانی سلامت در خصوص اهمیت جمع آوری صحیح داده ها و لزوم مکانیزه نمودن این فرایند مطالبی بیان نمودند.