برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با مفاهیم و تحلیل شاخص های دیده بانی سلامت"

در راستای اجرای فعالیت چهارم برنامه توانمند سازی ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی(ساغ)، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری «مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت» و «مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه آموزشی با عنوان"آشنایی با مفاهیم و تحلیل شاخص های دیده بانی سلامت را روز دوشنبه مورخ 1400/11/25برگزار نمود.

در ابتدای جلسه دکتر مجید جنگی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اهمیت مفاهیم سلامت و دیده بانی و اقدامات ارزشمند جمع آوری و تحلیل شاخص های دیده بانی طی سه سال گذشته مطالبی بیان نمودند، سپس آقای لعلی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و رئیس کمیته دیده بانی سلامت درخصوص اهمیت توالی جمع آوری شاخص ها و اهمیت محاسبه شاخص ها به تفکیک شهرستان و ایجاد برش های شهرستانی جهت شاخص هایی که در سطح استان جمع آوری می شود مطالب و پیشنهادات ارزنده ای مطرح نمودند. در ادامه آقایان دکتر عسگری و دکتر امینی سرپرست معاونت پژوهشی و مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، مقدماتی را در خصوص برنامه کارگاه بیان نمودند. سپس خانم دکتر معینی دانشیار اقتصاد سلامت و آقای دکتر نصرت آبادی استادیار رفاه اجتماعی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به ترتیب مطالب ارزشمند و مفیدی در خصوص مباحث شاخص های اقتصادی موثر بر سلامت و مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت مطرح نمودند. در نهایت جلسه با پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان و اساتید به پایان رسید.

لازم به ذکر است جلسه دوم کارگاه در روز یک شنبه مورخ 1400/12/1 برگزار می گردد.