برگزاری جلسه هم اندیشی تشکیل کمیته GIS در دانشگاه با هدف نحوه مکان مند نمودن فعالیت های اولویت دار معاونت ها

جلسه هم اندیشی با حضور نمایندگان معاونت های تابعه دانشگاه در خصوص تشکیل کمیته GIS در دانشگاه با هدف نحوه مکان مند نمودن فعالیت های اولویت دار معاونت ها در تاریخ 1401/11/12 درسالن جلسات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مجید جنگی مدیر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ، به الزام سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بر پیاده سازی ژئوپرتال) SDI زیر ساخت داده های مکانی ملی)، در دانشگاه اشاره و به اهمیت منسجم کردن فعالیت های این حوزه پرداختند و هدف اصلی از تشکیل کمیته GIS را به تفصیل بیان نمودند.
در ادامه خانم شایان رییس گروه آمار با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در خصوص GIS در سطح دانشگاه و جایگاه GIS در دانشگاه های علوم پزشکی مطرح کشور، به لزوم تشکیل کمیته ای با حضور نمایندگانی آگاه از کلیه معاونت ها پرداخته و شناسایی نیازهای اولویت دار با ارزش مکانمند نمودن را الزامی دانستند.
سپس خانم قلیلی تاریخچه ای از GIS در جهان و کشور مطرح و مقدمه ای از نرم افزار Arc GIS و ساختار ژئوپرتال SID بیان نمودند.
جلسه با بارش افکار حاضرین در خصوص نحوه تعیین اولویت های هر معاونت و توانایی های مورد نیاز اعضای کمیته GIS دانشگاه به پایان رسید.