برگزاری جلسه بازبینی شرح وظایف کارشناس فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه

جلسه بازنگری شرح وظایف کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت در تاریخ 1401/9/28 با حضور دکتر مجید جنگی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و نماینده گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی،  سرپرست و کارشناس مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری، نماینده معاونت درمان و رئیس و کارشناسان گروه آمار درسالن اجتماعات مدیریت فاوا برگزار گردید.

در ابتدا دکتر مجید جنگی هدف از برگزاری این جلسه را همفکری و تعامل در خصوص بازبینی شرح وظایف کارشناس فناوری اطلاعات سلامت  با توجه به تغییر عنوان رشته از مدارک پزشکی  به فناوری اطلاعات سلامت و توانمندی های فارغ التحصیلان این رشته در حوزه فنی و بالینی عنوان نمودند.

- خانم شایان، رئیس گروه آمار مدیریت آمارو فناوری اطلاعات، خلاصه ای از اقدامات صورت گرفته در مدیریت فاوا، در خصوص بازبینی شرح وظایف کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و کارشناس آمار موضوعی را ارائه نمودند.

سپس خانم دکتر جهانبخش، عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و خانم فروزنده نماینده معاونت درمان در خصوص اقدامات انجام شده در راستای بازبینی شرح وظایف کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و منشی بخش و همچنین اقدامات صورت گرفته در خصوص تغییر عنوان منشی بخش در حوزه های مربوط به خود توضیحاتی ارائه نمودند.

دکتر صفدریان، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ، نیز زمان فعلی را زمان طلایی برای پیشنهاد چارت و شرح وظایف کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت  به مدیریت تحول اداری وزارت بهداشت عنوان نمودند و خواستار تجمیع و تلفیق پیشنهادات سه گروه (مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و معاونت درمان) جهت مکاتبه به وزارت متبوع شدند.