بررسی فرم های اداره مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی معاونت غذا و دارو جهت طراحی در سامانه جامع پرتال دانشگاه

در روز سه شنبه مورخ 1401/8/24 به منظور الکترونیکی نمودن فرم های اداره مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی معاونت غذا و دارو در سامانه جامع پرتال دانشگاه، جلسه ایی با حضور کارشناسان گروه آمار و نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  برگزار گردید.

در این جلسه کارشناسان گروه نرم افزار درخصوص فعالیت های صورت گرفته جهت طراحی فرم های معاونت غذا و دارو و نحوه کانورت نمودن(انتقال) اطلاعات در سامانه جامع پورتال دانشگاه، توضیحاتی را به کارشناسان گروه آمار ارائه نمودند.

و پس از بحث و تبادل نظر پیرامون نحوه طراحی فرم ­های اطلاعات ثبت مجوز کارخانه ها، مراکز تولیدی و سردخانه ها و فرم بازدید از کارخانه ها در سامانه پرتال، مقرر گردید انتقال و کانورت اطلاعات موجود در جداول اکسل توسط کارشناسان گروه نرم افزار مدیریت فاوا صورت پذیرد.