ارتباط با مشتریان

اخبار:

آمارنامه شهر اصفهان

• س, ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - ۱۴:۰۱

وجود آمار و اطلاعات جامع، صحیح، نظام مند و بهنگام از شهر به عنوان یکی از زیرساخت ها و ابزارهای مدیریت شهری، نقش موثر و تعیین کننده ای در برنامه ریزی و اجرا داشته و موجبات تسهیل و تسریع در حرکت به سمت توسعه پایدار و متوازن شهر و دستیابی به اهداف مورد نظر را فراهم می نماید.

سالنامه آماری کشور(قسمت سوم)

• چ, ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ - ۱۱:۲۷

جدیدترین نسخه الکترونیکی سالنامه آماري در سال ۱۳۹۷ منتشر گردید.
این نسخه درحیطه بهداشت و درمان شامل اطلاعات مربوط به:
-کارکنان شاغل در دانشگاه برحسب گروه شغلی و به تفکیک شهرستان
- پزشکان شاغل در دانشگاه بر حسب رشته و نوع تخصص و به تفکیک شهرستان

بروزرسانی برنامه های پارکلینیکی دانشگاه

• ش, ۱۳۹۹/۰۲/۲۷ - ۰۷:۲۸

با توجه به نامه شماره ۱۰۸۵ /۷/۱۲ پ مورخ ۲۰/۲/۱۳۹۹ معاونت محترم درمان در خصوص ابلاغیه تعرفه های خدمات تشخیصی درمانی مصوبه هیات محترم وزیران در سال  ۱۳۹۹ و بمنظور  به روز رسانی برنامه های پاراکلینیکی( صندوق، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و دندانپزشکی)

سالنامه آماری کشور(قسمت دوم)

• س, ۱۳۹۹/۰۲/۲۳ - ۱۰:۵۸

آخرين نسخه سالنامه آماري كشور شامل ٢۴ فصل بوده و در طبقه بندي فصول سالنامه از مطالعات بين المللي و منابع داخلي استفاده شده ولي «طبقه بندي بين المللي فعاليت هاي اقتصاديI.S.I.C» بيشتر مورد استناد قرار گرفته است.

صفحه‌ها

پشتیبانی در ساعت خارج از وقت  اداری و روزهای تعطیل

مدیریت آمار وفناوری اطلاعات در ساعات خارج از وقت اداری و روزهای تعطیل پاسخگوی همکاران محترم، اساتید گرامی و دانشجویان عزیز جهت رفع مشکلات مختلف در حوزه شبکه، سخت افزار و نرم افزار می باشد

میز خدمت