نسخه جدید برنامه های پاراکلینیکی (۹۹۰۲۲۲)

دستورالعمل به روز رسانی برنامه های پاراکلینیکی دانشگاه :
۱- پس از نصب ورژن جدید برنامه بازیابی ساختار جداول کلیک شود.

۲- در مورد اعمال تعرفه در برنامه از قسمت گزارشات منوی"تغییر قیمت برای بیمه" ، پس از هماهنگی با سازمان بیمه گر و واحد درآمد دانشگاه از تاریخی که مورد تایید است اعمال و تنها برای بیمه نیروهای مسلح (ارتش) از99/1/1  اقدام گردد.
۳- با توجه به تغییر جزء حرفه ای ، جهت پرداخت کارانه گزارش درآمد به تفکیک جزء حرفه ای و فنی قبل از نصب ورژن جدید برنامه اقدام گردد زیرا پس از نصب ، مقادیر این گزارش با تعرفه های جدید محاسبه می شود .
۴- در نرم افزار صندوق کلیه تعرفه ها به غیر از تعرفه ویزیتها به روز رسانی میشود و لازم است بمنظور تغییر تعرفه بصورت دستی در قسمت تعریف سرویسها اعمال شود
۵- جهت برنامه دندانپزشکی و داروخانه تنها بند اول پس از جایگزینی نسخه جدید اجرا شود.
۶- در صورت به روز رسانی برنامه ها تا تاریخ1400/2/31 فعال خواهد بود.

دریافت فایل :      صندوق         آزمایشگاه           رادیولوژی               دندانپزشکی                داروخانه