رونمایی از پلاک های هوشمند آبی شهرداری و همفکری در خصوص کارایی آن در حوزه بهداشت و درمان
در راستای رونمایی از پلاک های هوشمند آبی شهرداری و همفکری در خصوص کارایی آن در حوزه بهداشت و درمان، جلسه ای با حضور نمایندگان گروه GIS شهرداری و نمایندگان اداره پست و کارشناسان مرتبط در حوزه های ستادی دانشگاه، در تاریخ 1403/09/06 در کلبه یادگیری دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا خانم شایان، رئیس گروه آمارمدیریت فاوای دانشگاه، ضمن اشاره به راه اندازی سامانه اطلاعات مکانی دانشگاه در سال 1403 و مشکل عدم دقت در ثبت اطلاعات جغرافیایی بیماران و مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی، هدف از برگزاری جلسه را شناسایی قابلیت های پلاک های هوشمند آبی شهرداری و همفکری در خصوص کاربرد این قابلیت در حوزه های بهداشت و درمان عنوان نمودند.
سپس آقای مهندس پژوهش، رئیس اداره مهندسی عملیات اداره پست، ضمن بیان تاریخچه ای از نصب پلاک های پستی در سطح استان، در خصوص کاربردها و مزایای پلاک های هوشمند آبی مطالبی ایراد نمودند.
طبق اظهارات ایشان، این پلاک ها ارتباطی مکانی و منتسب به هر ملک، واحد و صنف جهت ارائه خدمات و ایجاد دسترسی مکانی و اختصاصی به شهروندان ارائه می نماید که منجر به ارتباط دوسویه بین مردم و سازمان ها و ارائه میز خدمات دستگاه ها می گردد.
از جمله سازمان هایی که در حال حاضر در حال ارائه خدمت در قالب پلاک های آبی میباشند، می توان به آتشنشانی، شهرداری، اداره پست و آب و فاضلاب اشاره نمود.
طبق اظهارات ایشان، پیرو هماهنگی صورت گرفته بین وزارت ارتباطات و مرکز آمار ایران، پیشنهاد گردیده طرح سرشماری نفوس و مسکن سال 1405 از طریق این پلاک ها صورت گیرد.
در ادامه آقای مهندس کروندی مسئول اطلاعات مکانی فاوای شهرداری، ضمن ارائه مشخصات و قابلیت های پلاک های هوشمند آبی، اسکن از فاصله یک متری، ویژگی های فیزیکی پلاک ها و مشخصات ارائه شده توسط هر پلاک، به تغییرات اخیردر زمینه ملی شدن شرکت پست و گسترش شبکه توزیع به صورت مویرگی در سطح استان اشاره نمودند.
سپس آقای دکتر بهارلو، رئیس گروه GIS شهرداری اصفهان، ضمن اشاره به ارتباط دستگاه های اجرایی با کدپستی هر فرد، در زمینه کاربردهای پلاک های آبی در اداره آب و فاضلاب و سایر سازمان هایی که از این امکان استفاده میکنند، مطالبی ایراد نمودند. طبق اظهارات ایشان در حال حاضر در تمام مناطق شهر اصفهان قرارداد نصب پلاک ها منعقد شده و تا پایان سال 1403 نصب کلیه پلاک ها انجام خواهد گرفت.
در پایان در خصوص مطالبی چون محرمانگی پلاک های هوشمند، پلاک های هوشمند اصناف، قابلیت اتصال به سامانه املاک پایه، به روزرسانی اطلاعات وارده به سامانه پلاک های هوشمند، بررسی سیستم شکایات در این سامانه جهت انعکاس نارضایتی مردم از خدمات، کلینیک مجازی جهت بعضی بیماران وآمادگی اداره پست در زنجیره سرد (پست و توزیع) از طریق پلاک های هوشمند، به روزرسانی املاک استیجاری و اوقافی جهت ارائه خدمت به مردم، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت و فعالیت هایی چون ارتباط اورژانس با شهرداری جهت استفاده از این قابلیت و همچنین معرفی مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی خانوار از طریق پلاک های هوشمند آبی جهت شهروندان در حوزه بهداشت و درمان به عنوان اولویت مطرح گردید.