جلسه هم اندیشی در خصوص تعیین شاخص های تاثیر گذار بر سلامت در حوزه بهداشت در تاریخ1402/05/29 برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر پارسا، معاون فنی مرکز بهداشت استان بر اهمیت برگزاری جلسات و کمیته­ های دیده ­بانی سلامت به منظور گزارش سیمای سلامت استان با استفاده از برون­دادهای تاثیرگذار بر سلامت و اطمینان از اعتبار داده­ ها مطالبی عنوان نمودند.

در ادامه آقای صابری، مسئول واحد آمار و تحلیل عملکرد مرکز بهداشت استان بر اهمیت تعیین شاخص ­های مهم به تفکیک اقلام مورد نیاز، بر اساس اسناد بالادستی، در راستای رصد و تحلیل مستمر مسائل بهداشتی جهت تصمیم ­گیری صحیح و ایجاد مداخله با هدف ارتقا شاخص ­ها مطالبی را ایراد نمودند.

در پایان ضمن بررسی شاخص های تعیین شده در مرحله اول از مجموعه شاخص های دیده بانی سلامت به تفکیک واحد /گروه، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت و مصوب گردید کلیه واحدهای فنی با همکاری واحد فناوری اطلاعات نسبت به استخراج خروجی اکسل شاخص های تایید شده جهت طراحی داشبورد سلامت استان، به دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی اقدام نمایند.