جلسه بررسی و الکترونیکی نمودن فرم رضایت سنجی بیماران در بیمارستان های تابعه دانشگاه

در روز یکشنبه مورخ 1401/8/22  جلسه ی به منظور بررسی و الکترونیکی نمودن فرم های رضایت سنجی بیماران در بیمارستان های مراکز تابعه دانشگاه، با حضور کارشناسان گروه نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان و مسئولین واحد فناوری اطلاعات و بهبود کیفیت بیمارستان های ( الزهرا(س)، امین ، 9دی منظریه خمینی شهر ، امام موسی کاظم (ع)و امیرالمومنین(ع) شهرضا ،در کلبه یادگیری دانشگاه برگزار گردید .

در این جلسه  فرم های رضایت سنجی بیماران در بیمارستانهای مذکور مورد بررسی و تبادل نظر  قرار گرفت و جهت رسیدن به فرم مشترک و یکسان جهت کلیه مراکز آموزشی و درمانی و نیز الکترونیکی نمودن فرم یکپارچه در سامانه پرتال دانشگاه راهکارهای ارائه و تصمیماتی اتخاذ گردید.

همچنین مقرر گردید فرم الکترونیکی رضایت سنجی بیماران توسط کارشناسان گروه پرتال و نرم افزار مدیریت فناوری اطلاعات در سامانه جامع پرتال دانشگاه به آدرس   https://portal.mui.ac.ir طراحی و جهت نظر سنجی در اختیار کارشناسان بیمارستان ها قرار گیرد.