جلسه بررسی شاخص های کمیته دیده بانی سلامت مربوط به سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
جلسه با هدف بررسی شاخص های مرتبط با سلامت در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در تاریخ 1402/06/1 برگزار گردید.
در ابتدای جلسه خانم شایان، رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، هدف از برگزاری جلسه را شناسایی شاخص های قابل احصاء مرتبط با سلامت مردم در سازمان جهاد کشاورزی استان جهت ارائه به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و استخراج اطلاعات مربوط به شاخص های موجود با تفکیک کننده های ممکن، بیان نمودند.
سپس آقای دکتر پزشکی، مسئول امور بهداشت سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص فعالیت های انجام شده در این حوزه در راستای امنیت غذایی و سلامت مردم بالاخص اقدامات انجام شده در زمینه تهیه دستورالعمل محصولات گواهی شده و مشکلات موجود در اجرای فرایند مذکور توضیحاتی ارائه نمودند و خواستار انجام پیگیری های لازم برای الزام مجدد دستورالعمل مربوطه شدند.
در پایان، ضمن بررسی شاخص های حوزه جهاد کشاورزی و تفکیک کننده های قایل احصاء، اعضا جلسه در خصوص سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیگیری و مطالبه ادامه فعالیت ها در زمینه گواهی محصولات کشاورزی و تبعات مرتبط با سلامتی ناشی از پساب های مورد استفاده در کشاورزی، بحث و تبادل نظر نمودند.