رفتن به محتوای اصلی
x

جلسه بررسی شاخص های کمیته دیده بانی سلامت مربوط به سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان

جلسه با هدف بررسی شاخص­ های مرتبط با سلامت در سازمان جهاد کشاورزی  استان اصفهان در تاریخ 1402/06/1 برگزار گردید. 

در ابتدای جلسه خانم شایان، رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، هدف از برگزاری جلسه را شناسایی شاخص ­های قابل احصاء مرتبط با سلامت مردم در سازمان جهاد کشاورزی استان جهت ارائه به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و استخراج اطلاعات مربوط به شاخص ­های موجود با تفکیک کننده­ های ممکن، بیان نمودند.

سپس آقای دکتر پزشکی، مسئول امور بهداشت سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص فعالیت­ های انجام شده در این حوزه در راستای امنیت غذایی و سلامت مردم بالاخص اقدامات انجام شده در زمینه تهیه دستورالعمل محصولات گواهی شده و مشکلات موجود در اجرای فرایند مذکور توضیحاتی ارائه نمودند و خواستار انجام پیگیری ­های لازم برای الزام مجدد دستورالعمل مربوطه شدند.

در پایان، ضمن بررسی شاخص های حوزه جهاد کشاورزی و تفکیک کننده های قایل احصاء، اعضا جلسه در خصوص سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیگیری و مطالبه ادامه فعالیت ها در زمینه گواهی محصولات کشاورزی و تبعات مرتبط با سلامتی ناشی از پساب­ های مورد استفاده در کشاورزی، بحث و تبادل نظر نمودند.