برگزاری کمیته راهبردی GIS دانشگاه

جلسه با هدف آشنایی معاونین محترم دانشگاه با فعالیت های صورت گرفته در کمیته  GISو بهره برداری از داده های مکانی، در تاریخ 1402/05/29 در سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر مجید جنگی مدیریت آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه، به ارائه خلاصه فعالیت های صورت گرفته کمیته GIS و گام های اجرایی پیشنهادی جهت بهره برداری و استقرار GIS در دانشگاه اشاره نمودند. سپس آقای دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، ضمن اشاره به اهمیت موضوع داده های مکانی و لزوم تسریع فرایند پیاده سازی و استقرار GIS در دانشگاه، به لزوم تدوین برنامه عملیاتی دقیق و قابل اجرا، انتخاب پیمانکار مناسب از بین شرکت های مطرح به منظور تامین منابع و پیاده سازی داده های مکانی و اهمیت ارائه آموزش های لازم به واحدهای تابعه به موازات فعالیت های مذکور اشاره نمودند.

سپس کلیه اعضاء جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص نیازهای مطرح در حوزه GIS به اولویت هایی چون لزوم جانمایی فضاها در حوزه بهداشت و درمان، اهمیت وجود اطلس بیماری ها و پراکندگی شاخص های مرتبط با بیماری ها، لزوم آشنایی با آمار و اطلاعات سایر سازمان ها، توزیع مناسب نیروی انسانی متخصص، مدیریت فضاهای فیزیکی (بستری و سرپایی)، مدیریت تخت های ویژه در استان، شناسایی نقاط حادثه خیز، مکان یابی مناسب جهت راه اندازی پایگاه های اورژانس و ... اشاره نمودند. در پایان در خصوص ساز و کار راه اندازی GIS در دانشگاه علوم پزشکی بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.