برگزاری وبینار آموزشی "ماکرو نویسی در محیط اکسل"

وبینار آموزشی "ماکرو نویسی در محیط اکسل" با حضور کارشناسان آمار و مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت حوزه­ های ستادی و دانشکده­ ها در تاریخ ­های 18و 20 تیر ماه سال جاری برگزار گردید.

در این دوره عناوین آموزشی از قبیل: معرفی ماکرو در اکسل، آشنایی با کدهای VBA، آشنایی با مراحل ضبط، اجرا و فعال کردن ماکروها، آشنایی با نحوه‌‌ی تغییر تنظیمات ماکرو و .... توسط خانم دکتر سارا دری، دکترای تخصصی انفورماتیک پزشکی (عضو هیات علمی گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی) ارائه گردید.

شایان ذکر است فایل آموزشی این دوره روز چهارشنبه، 21 تیرماه بر روی سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، قسمت فایل­­های آموزشی بارگذاری خواهد شد و تاریخ پس­ آزمون روز دوشنبه مورخ 1402/04/26 از ساعت 10 الی 23 می­باشد.