برگزاری مراسم بزرگداشت روز آمار و برنامه ریزی

به مناسبت اول آبان ماه، روز آمار و برنامه ریزی،  مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مراسم بزرگداشتی درروز یکشنبه مورخ 1401/08/01 در سالن زیتون واقع در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی(EDC) با حضور مشاور و مدیر دفتر رئیس دانشگاه، مدیر بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان، رئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی و رابطین آماری واحدهای تابعه دانشگاه  برگزار نمود.

در ابتدا دکتر مجید جنگی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن تبریک روز آمار به تبیین اهمیت آمار و تحلیل های آماری در مدیریت صحیح، لزوم توجه به مباحث کیفیت داده، اهمیت شناسایی و حذف سامانه های موازی در ثبت آمار و اطلاعات و تشکیل کارگروه GIS در دانشگاه سخنانی بیان نمودند.

و در ادامه دکتر سلطانیان مدیر دفتر رئیس دانشگاه و دکتر عقدک رئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی در خصوص اهمیت جایگاه آمار در تصمیم گیری مدیران سخنانی بیان نمودند و از زحمات کارشناسان واحدهای آمار تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

سپس خانم شایان، رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، ضمن بیان گزارشی از عملکرد گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات درخصوص قابلیت های اتوماسیون آماری سیگما مطالبی بیان نمودند.

در پایان از 4 نفر از ارائه دهندگان برتر تحلیل های آماری با ارائه جوایزی تقدیر و تشکر به عمل آمد.