برگزاری دومین جلسه کارگروه پدافند سایبری دانشگاه

دومین جلسه پدافند سایبری دانشگاه  با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات، کارشناس‌های ستادی، معاونت، مراکز بیمارستانی و بهداشتی تابعه دانشگاه و کارشناس های اداره کل پدافند غیرعامل و HSE دانشگاه با هدف ارائه فعالیت های پدافندی صورت گرفته در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، بیان چالش‌ها و هم اندیشی در خصوص پتانسیل های موجود، روز دوشنبه دهم بهمن ماه 1401 در سالن جلسات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مجید جنگی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، به ارائه گزارش اجمالی درخصوص اتفاقات سایبری اخیری، موضوعات تعاملات با افتا استان، توانمندسازی امنیت سایبری و توجه به نکات امنیتی ساده پرداختند.

سپس آغاز پروژه معماری امنیت با هدف رسیدن به تقشه امنیت دانشگاه، گزارش پیشرفت سامانه نما و انتظارات آتی از آن، پیگیری اجرای مصوبه سال 99 کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه درخصوص پست برق ثانویه دانشگاه در کارگروه توسط کارشناس‌های مدیریت فاوا دانشگاه ارائه گردید.

در ادامه کارشناس‌های اداره پدافند غیرعامل دانشگاه،  در خصوص افزایش شاخص ها در سامانه HOP، ارائه مستند ریسک پذیری (دستورالعمل و راهنما)، ارائه تقویم آموزشی پدافند سایبری و برگزاری اختصاصی ورکشاپ ERP و EOC برای سنارنویسی و رزمایش جهت کارشناسان فناوری اطلاعات را مطرح نمودند.

در انتها جلسه نیز، مدعوین از مراکز بهداشتی، معاونت ها و بیمارستان ها به بیان چالش و مشکلات خود در حوزه پدافند سایبری پرداختند.