برگزاری دوره آموزشی یادگیری ماشین

جلسه­ ی آموزشی " یادگیری ماشین " با حضور کارشناسان آمار و مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت حوزه­ های ستادی و دانشکده­ ها در تاریخ دوم آبان ماه سال جاری در کلبه یادگیری مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید.

در این دوره عناوین آموزشی از قبیل: آشنایی با مفاهیم داده کاوی، آماده سازی داده ها، طبقه بندی، خوشه بندی، الگوهای مکرر و قواعد انجمنی  و ... توسط دکتر جنگی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و خانم دکتر دری، عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ارائه گردید.

شایان ذکر است فایل آموزشی این دوره در سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، قسمت فایل­های آموزشی بارگذاری شده و تاریخ پس ­آزمون روز  شنبه مورخ 1403/08/05 از ساعت 10 الی 14 می­باشد. همچنین جهت اخذ امتیاز دوره، شرکت در ارزیابی دوره و پس آزمون ضروری می­باشد.

فایل آموزشی یادگیری ماشین