برگزاری دوره آموزشی"آشنایی با اینترنت اشیاء(IOT) در حوزه آمار"

دوره آموزشی " آشنایی با اینترنت اشیاء(IOT) در حوزه آمار" با حضور کارشناسان آمار و مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت حوزه ­های ستادی و دانشکده­ ها در تاریخ 1402/05/15 در مرکز مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار گردید.

در این دوره عناوین آموزشی از قبیل: شناخت اینترنت اشیاء، استانداردها، پروتکل­ها و امنیت اینترنت اشیاء، آشنایی با اجزای اینترنت اشیاء(حسگرها، اتصالات، ابر، رابط کاربری، محرک­ ها) و .... توسط آقای دکتر محمد ستاری عضو هیات علمی گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ارائه گردید.

شایان ذکر است فایل آموزشی این دوره روز دوشنبه، 16 مرداد ماه بر روی سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، قسمت فایل ­­های آموزشی بارگذاری خواهد شد و تاریخ پس­ آزمون روز چهارشنبه مورخ 18 مرداد 1402 از ساعت 10 الی 23 می­ باشد.