برگزاری جلسه هماهنگی ارزیابی شاخص های کمیته دیده بانی سلامت استان با حضور مسئولین فنی مرکز بهداشت استان

جلسه هماهنگی پیرامون نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی شاخص های دیده بانی سلامت استان در تاریخ 1401/6/29 با حضور کلیه مسئولین واحدهای فنی مرکز بهداشت استان، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای مهندس صابری، عضو کمیته دیده بانی سلامت استان، در خصوص اهداف برنامه ، جایگاه و ارکان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، شرح وظایف کمیته دیده بانی سلامت و مجموعه شاخص های حوزه بهداشت، مطالبی را بیان نمودند. سپس اظهار نظر کلیه کارشناسان فنی مرکز بهداشت در زمینه بررسی و امتیازدهی به شاخص های ترکیبی کمیته دیده بانی سلامت را ضروری و خواهان بررسی شاخص های مورد نظر در قالب چک لیست ابلاغی گردیدند.

در ادامه مژگان کاظم زاده و صدیقه ترکی کارشناسان گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در رابطه با استانداردهای چک لیست ارزیابی شاخص های دیده بانی سلامت  و آیتم های مورد نظر جهت بررسی شاخص های مورد نظر توضیحاتی  ارائه نمودند.