برگزاری جلسه بررسی شاخص های مرتبط با سلامت استان در حوزه صنعت و معدن و تجارت استان

جلسه بررسی شاخص ­های مرتبط با سلامت در حوزه صنعت، معدن و تجارت در تاریخ 1402/5/18  در سالن جلسات سازمان صنعت و معدن و تجارت اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون برنامه ­ریزی و سرمایه­ گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و کارشناس مربوطه، رئیس گروه آمارهای ثبتی سازمان مدیریت و برنامه ­ریزی استان اصفهان و نمایندگان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل شد، خانم شایان، رئیس گروه آمار هدف از برگزاری جلسه را شناسایی شاخص ­های قابل احصا سازمان صنعت و معدن و تجارت مرتبط با سلامت مردم استان جهت ارائه به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، بیان نمودند. در ادامه معاون و کارشناس سازمان صمت ضمن تبیین روند صدور مجوزهای سازمان در سه حوزه صنعت، معدن و تجارت، به ارائه توضیحاتی در خصوص سامانه­­ های کاربردی این سازمان و فیلدهای اطلاعاتی موجود در سامانه­ ها پرداختند.

در پایان مقرر گردید خروجی اکسل سامانه ­های موجود در سازمان صمت به عنوان منبع استخراج شاخص ­های مرتبط با سلامت در اختیار گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه جهت تهیه داشبورد سلامت استان قرار گیرد.