برگزاری اولین جلسه کمیته دیده بانی سلامت سال 1402 دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی

اولین جلسه کمیته دیده بانی سلامت سال 1402 دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  در روز شنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۴٫۲۴ با حضور اعضای این کمیته در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بررسی روند برنامه ها و فعالیت های کمیته دیده بانی سلامت، گزارش طرح ارزیابی و احصاء الکترونیک شاخص های دیده بانی سلامت، توسط رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ارائه گردید. در گزارش مذکور در خصوص ساختار چک لیست ارزیابی شاخص های دیده بانی سلامت در قالب شش استاندارد و لزوم همکاری سایر سازمان ها در اجرای طرح مذکور مطالبی ایراد گردید. سپس  نظرات اعضای کمیته در خصوص کمیته مطرح و مقرر گردید اقدامات جامعی در خصوص دستیابی به نتایج مورد نظر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی توسط هرکدام از اعضاء صورت پذیرد.