بازدید کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از سیستم PACS بیمارستان امین

در روز شنبه مورخ 1402/3/6 کارشناسان گروه نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به منظور بررسی سامانه تصویربرداری (PACS) و نحوه اجرا و پشتیبان گیری از داده های مجموعه تصویربرداری، از بیمارستان امین بازدید نمودند .

در این بازدید علاوه بر نظارت بر شاخص های فنی و استاندارد، خدمات الکترونیک ارائه دهنده به شهروندان با محوریت، ارسال داده های تصویربرداری و گزارشات آن از طریق پیامک و کاهش خطای کاربری با ایجاد ارتباط کامل بین سامانه اطلاعات بیمارستانی (HIS) و دستگاه های تصویربرداری و پکس مطرح شد و مقرر گردید کلیه موارد به صورت مکتوب به مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام تا اقدامات لازم صورت پذیرد. همجنین بر ثبت اطلاعات بیماران بر اساس کد ملی به منظور الزام اولیه تجمیع اطلاعات پکس تاکید شد که اجرای این مهم توسط تمامی مراکز مورد انتظار است.