انتشار چهارمین نسخه الکترونیک کتاب مجموعه شاخص ها و اقلام آماری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

چهارمین نسخه الکترونیک کتاب مجموعه شاخص ­ها و اقلام آماری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در قالب 9 فصل، حاوی شناسنامه مجموعه شاخص ها و اقلام آماری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به روز رسانی و منتشر گردید.

در سال 1397 کلیه شاخص‌ها و اقلام آماری دانشگاه بر اساس مستندات رسمی مراجع ذیصلاح درخواست کننده آمار و اطلاعات از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سالنامه‌های آماری سایر دانشگاه‌ها شناسایی و تجمیع گردید و ضمن بازدید از واحدهای زیر مجموعه معاونت‌های تابعه، شاخص‌ها تکمیل و استاندارد گردید.

در سال 1401 مجموعه شاخص‌ها و اقلام آماری دانشگاه‌ با همکاری معاونت‌ها برای بار چهارم بازبینی و به روزرسانی گردید.

نتایج حاصل:

• ایجاد عملکرد یکسان در سطح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور ایجاد برداشت یکسان از شاخص‌ها و اقلام آماری، با مشخص نمودن تعاریف مربوط به هرشاخص و قلم آماری براساس استانداردهای موجود نه برداشت‌های شخصی
  • مشخص نمودن سطوح داشبورد مدیریتی برای شاخص‌ها و اقلام آماری معاونت‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
  • مشخص نمودن سامانه‌های ارائه دهنده شاخص‌ها و اقلام آماری
  • از بین رفتن تناقضات آماری درآمار و ارقام ارائه شده درسطح دانشگاه
  • از بین رفتن فعالیت‌های موازی در تولید آمار و اطلاعات در سطح دانشگاه

لازم به ذکر است دستیابی به اطلاعات کتاب مذکور از طریق لینک https://ict.mui.ac.ir/fa/amar/d-amar امکان­پذیر می­باشد.