ارائه سامانه یکپارچه آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان در کمیته GIS دانشگاه

جلسه با هدف ارائه سامانه یکپارچه آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان توسط سرپرست و کارشناسان معاونت آمار و اطلاعات آن سازمان، در تاریخ 1402/05/24 در محل کلبه یادگیری مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حضور اعضاء کمیته GIS دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا ضمن ارائه گزارشی از فعالیت­ های صورت گرفته در خصوص پیاده سازی Web GIS دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توسط خانم قلیلی نماینده گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، کارشناسان گروه GIS سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، به ارائه ابعاد و ساختار سامانه یکپارچه آمار استان اصفهان پرداخته و به قابلیت­ های این سامانه شامل تحلی­ل های مکانی، دانلود نقشه­ های به­ روز شهری، آرشیو نقشه و تصاویر، گزارش سازها ، ابزارهای نقشه و چارچوب­ های آماری (اطلاعات مکانی دستگاه ­ها) اشاره نمودند.

سپس کلیه اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص بررسی ساز و کار راه­ اندازی سامانه ارائه شده توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سطح دانشگاه علوم پزشکی و جلوگیری از انجام فعالیت های موازی در این حوزه پرداختند.

در پایان مقرر گردید مکاتبات لازم از سمت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اخذ اطلاعات پایه ای مورد نیاز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی صورت پذیرد.