اجرای فاز سوم دوره آموزشی تخصصی سامانه جامع پرتال دانشگاه

در راستای برگزاری دوره های آموزشی تخصصی ضمن خدمت کارکنان و با عنایت به مصوبات کمیته دولت الکترونیک و همچنین نیاز به ابزاری جهت مکانیزه سازی فرآیند های دارای اولویت در هر مجموعه از دانشگاه، گروه نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه جهت کلیه کارشناسان فناوری اطلاعات واحدهای تابعه، دوره آموزشی تخصصی تحت عنوان "آموزش سامانه جامع پرتال دانشگاه " در6 فاز ( به صورت حضوری)، برنامه ریزی نموده است.

فاز اول این دوره ویژه کارشناسان فناوری اطلاعات معاونت ها و مدیریت های حوزه ریاست در مهرماه سال  1400 و فاز دوم برای کارشناسان دانشکده ها در خردادماه سال 1401 اجرا گردید.

در روز یکشنبه مورخ 1401/5/2  چهارمین جلسه از فاز سوم " دوره آموزشی تخصصی سامانه جامع پرتال دانشگاه " جهت گروه هدف" کارشناسان بیمارستان های سطح شهر اصفهان " در محل سایت دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار گردید و تا پانزدهم مردادماه ادامه دارد.