نكاتي درباره استفاده از ايميل دانشگاه (قسمت دوم : طرز مرتب كردن ايميلها – نحوه صفحه بندي )

در اين سري از مطالب سعي شده برخي از مواردي كه معمولا كاربران با آن مواجه مي شوند مطرح گردد:

-          طرز مرتب كردن ايميلها

كاربران گرامي به منظور تسريع در يافتن ايميل خاص مي توانند ليست ايميلهاي خود را به صورت دلخواه مرتب سازي نمايند.اينكار ميتواند بر اساس فرستنده ، تاريخ ارسال، موضوع نامه و يا حتي سايز نامه به صورت صعودي يا نزولي انجام گيرد.بدين منظور بايد روي تيتر هر ستون كه مي خواهيد ليست بر اساس آن مرتب شود كليك نماييد.با هر كليك نوع مرتب سازي (نزولي يا صعودي) تغيير مي كند.محل كليك براي انجام عمليات مرتب سازي در شكل زير نمايش داده شده است.(sent date , sender , subject , sizeتيتر ستونها مي باشند)

-          نحوه صفحه بندي

در صورت ازدياد ايميلها كاربر ميتواند ليست ايميلهاي خود را به چندين صفحه بشكند.مثلا اگر تعداد ايميلها ۲۰ عدد بود،مي توان با انجام تنظيم به طور مثال نمايش ۸ ايميل در هر صفحه، آنها را به ۳ صفحه بشكند كه در ۲ صفحه اول  ايميل۸ و در صفحه سوم ۲ ايميل مشاهده شود.مراحل كار به صورت زير است :

از گزينه هاي بالا و سمت راست ايميل ، گزينه Prefرا انتخاب نماييد.

در صفحه بعدي از بخش Messages Listingليست باز شونده Message Per Pageرا باز كرده و تعداد ايميلهايي كه ميخواهيد در يك صفحه نمايش داده شود ( از ۸ تا ۱۰۰۰ عدد) را برگزينيد.

به انتهاي صفحه رفته و دكمه Saveرا بزنيد.در صفحه اي كه ظاهر ميشود دكمه Continueرا فشار دهيد.

براي مشاهده نتيجه كار خود در صفحه Inboxو بالاي ايميلها ليست بازشونده Pageرا باز كنيد و شماره صفحه مورد نظر را انتخاب نماييد تا ايميلهاي همان صفحه را مشاهده كنيد.در مثال قبل اگر صفحه دوم را انتخاب كنيد ايميلهاي ۹ تا ۱۶ قابل مشاهده خواهد بود.

نكته :در صورتي كه نياز داريد همه ايميلها را يك صفحه مشاهده نماييد روي علامت +كه سمت راست ليست باز شو Pageاست كليك كنيد.

سايت مركزي دانشگاه